De magie van Etherische olie in geurkaarsen

Gepubliceerd op 8 juli 2023 om 13:26

 

Geurkaarsen zijn niet alleen een prachtige decoratieve toevoeging aan je interieur, maar ze kunnen ook een rustgevende sfeer creëren en je humeur verbeteren.

Als je op zoek bent naar een natuurlijke manier om je huis te verrijken met een heerlijke geur, dan zijn geurkaarsen op basis van etherische oliën de perfecte keuze. In dit blog duik ik dieper in op de magie van etherische oliën in geurkaarsen en ontdekken we de voordelen van deze goddelijke combinatie.

 

 

De kracht van etherische oliën

Etherische oliën worden gewonnen uit planten en hebben niet alleen een aangename zachte geur, maar ook therapeutische eigenschappen. Zo kan lavendel helpen om te  ontspannen en stress te verminderen. Maar het helpt ook slaap te bevorderen en de huid te verzorgen, lavendel is daardoor heel veelzijdig. 

Dus heb jij echt even een relax momentje nodig kies dan bijvoorbeeld voor de Me-time geurkaars met heerlijke lavendel, exotische palmarosa en frisse mandarijn.

 

Grapefruit  heeft juist weer een opwekkende eigenschap en kan je een energie boost geven. Dus heb je een oppepper nodig dan is de Fresh rosemary geurkaars daar weer heel geschikt voor.

 

Liever een iets warmere geur? Ga dan voor de Lovely mint geurkaars

deze heeft ene heerlijk warme, kruidige geur maar door de pepermunt heerlijk verfrissend. Naast de heerlijke geur heeft kaneel de troostende en rustgevende eigenschappen en helpt pepermunt tegen vermoeidheid.

 

Een andere heerlijke geur uit de collectie is Lady green deze dame heeft de geur van een waar sprookjesbos. Heerlijke aardse, houtige en frisse tonen van dennen, spar en bergamot. Deze etherische olie kan jou helpen bij vermoeidheid, geven jou een gevoel van welzijn en kan helpen bij angst en spanning. 

 

Last but not least: Beloved deze geurkaars heeft de geur van heerlijke Jasmijn, Patchoeli en zoete sinaasappel. Deze geuren hebben de eigenschap ontspannend en sensueel te zijn en kunnen helpen te aarden en te kalmeren.

 

Zo heeft elke etherische olie dus weer haar unieke eigenschappen die geschikt zijn voor hét moment.

 

 

Het belang van natuurlijke ingrediënten

Voor alle geurkaarsen en waxmels van Jewelqueen worden uitsluitend gebruik gemaakt van pure etherische olie en als basis koolzaadwas.

Geurkaarsen gemaakt van koolzaadwas zijn namelijk een milieuvriendelijkere keuze in vergelijking met kaarsen op basis van paraffine. Koolzaadwas is een natuurlijk en duurzaam materiaal dat wordt gewonnen uit koolzaadplanten. Het brandt langzamer en gelijkmatiger, produceert minder roet en geeft geen schadelijke chemicaliën af.

 

Etherische oliën zijn een goede keuze voor geurkaarsen omdat ze natuurlijke geuren bieden en vaak therapeutische voordelen hebben. In tegenstelling tot synthetische geurstoffen bevatten etherische oliën geen schadelijke chemicaliën. Door te kiezen voor geurkaarsen met etherische oliën kun je genieten van een heerlijke geurervaring zonder in te leveren op gebied van gezondheid en welzijn.

 

 

Het mooiste cadeau voor jezelf en het mooiste cadeau om te geven

Hopelijk ben jij er nu van overtuigd dat er geen betere keuze is voor geurkaarsen dan geurkaarsen gemaakt van koolzaadwas met de betoverende magie van etherische oliën. En aangezien je niet alleen het beste wilt voor jezelf maar ook voor de mensen om jouw heen, snap je dat een geurkaars uit de Jewelqueen collectie een perfecte keuze is. Naast de losse geurkaarsen zijn er ook prachtige cadeausets met de heerlijke geuren van sinaasappel, pepermunt, kaneel, lavendel en bijvoorbeeld jasmijn. Kies uit vijf heerlijke geuren.

 

Geurkaarsen met etherische oliën zijn een prachtige manier om jouw huis te vullen met betoverende geuren en een rustgevende sfeer te creëren. Met hun natuurlijke ingrediënten en therapeutische voordelen bieden ze een gezonde en harmonieuze keuze voor jouw interieur. Ontdek de magie van etherische oliën in geurkaarsen en geniet van de hemelse beleving die ze bieden. Vind jouw ideale geurkaars en voeg een vleugje magie toe aan jouw dagelijks leven.

Geurkaars en waxmelt in een huiselijke ambiance

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.