Hoe houd ik mijn sieraden mooi? Verzorgings tips om jouw sieraden mooi te houden.

Gepubliceerd op 20 januari 2024 om 13:42

Je hebt een mooi sieraad en dan wil je uiteraard dat jouw sieraad ook mooi blíjft.

 

De sieraden van Jewelqueen worden allemaal gemaakt van de beste kwaliteit .925 sterling silver( echt zilver) en 14k goldfilled en zullen hierdoor bijna niet verkleuren. Maar zoals alle sieraden (ja zelfs massief goud) hebben ook deze sieraden wat liefde en aandacht nodig.

 

In dit blog staan een aantal verzorging tips om jouw sieraden zo mooi mogelijk te houden.

 

 

Tip 1:

Ondanks dat zowel sterling silver als goldfilled heel goed tegen water kan en hierdoor niet zal verkleuren, vinden de edelsteentjes en swarovski kristallen dit vaak minder fijn. Ook shampoo en zeep vinden de sieraden minder fijn. Het advies is dan ook om de sieraden tijdens het douchen af te doen om zo lang mogelijk van jouw mooie sieraad te kunnen genieten.

 

 

Tip 2:

Draag je parfum? Parfum is één van de grootste vijanden van alle sieraden, parfum tast namelijk de mooie kleur van jouw sieraden aan.

Kun je dan geen parfum dragen als je sieraden wilt dragen? Je hoeft gelukkig niet te kiezen maar spuit eerst je parfum op, wacht een minuutje en doe daarna pas je sieraden om.

 

 

Tip 3:

Doe je sieraden af tijdens het slapen. Zo voorkom je dat je ergens aan blijft haken of dat ze vervormen doordat je erop ligt.

 

 

Tip 4:

Alle sieraden van Jewelqueen komen in een mooi stevig sieraden doosje of zakje. Bewaar jouw sieraden daarin als je je sieraad niet draagt. Door invloeden van buitenaf kunnen sieraden verkleuren en/of dof worden.

 

 

Tip 5:

In het sieraden doosje vind je ook een klein sieraden poets doekje. Poets hier af en toe je sieraden mee om ze weer mooi te laten glanzen. Was het doekje niet uit, zelfs niet als het helemaal zwart geworden is. Het zal je sieraad alleen maar mooier laten glanzen.

 

 

Tip 6:

Ga je zwemmen? Doe dan je sieraden af. Door zowel het chloor in zwembad water als het zout in zee water kunnen jouw sieraad aantasten.

 

 

Met deze zes bovenstaande sieraden verzorging tips zul jij heel lang plezier van jouw sieraad gaan hebben!

Heel veel draag plezier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.